Vragen? Contacteer saxofoonstage2023@cedel.be

CeDeL Saxofoonstage 2023

Inschrijvingsformulier

Welkom op de inschrijvingspagina voor de CeDeL Saxofoonstage 2023. Na het indienen van dit formulier worden uw persoonsgegevens gecontroleerd. Daarna krijgt u een uitnodiging om het voorschot van 125€ te betalen. Dit voorschot kan niet terugbetaald worden.
Na ontvangst van dit voorschot ontvangt u een bevestiging van betaling. Voor 1 juli 2023 schrijft u het resterende inschrijvingsgeld van 420€ over om zeker te zijn van uw plaats. Ten laatste een week voor de stage ontvangt u alle partituren voor de ensembles digitaal per mail.


Er zijn nog 18 van de 80 plaatsen beschikbaar.
De uiterste inschrijvingsdatum is verstreken. Jammer genoeg kunnen we je inschrijving niet langer aanvaarden.

Personalia

* *

*
*
*
*

* *

*

- - (voorbeeld: 31-12-1986)*
*
Man Vrouw


Muziekopleiding

Indien u geen les meer volgt, gelieve de naam van uw laatste saxofoonleraar op te geven.

* *
*


Sopraan
Alt
Tenor
Bariton
Sopranino
Bas

Maak je keuze voor je tweede lesuur
Voor leerlingen vanaf het eerste middelbaar (schooljaar 2022-2023) kan er dit jaar een keuze gemaakt worden. Elke leerling krijgt nog 1 uur saxofoonles en 2 uur ensemble. Daarnaast kan je voor het tweede lesuur de keuze maken uit 1 extra uur saxofoonles , 1 uur ensembletraining (de stukken van de ensembles worden hier extra ingeoefend), 1 uur improvisatie of een combinatie van ensembletraining en improvisatie.

Vragenlijst

Maaltijden
Ik ben vegetarisch


Medische informatieMaat t-shirt
xxs
xs
s
m
l
xl
xxl

Contactpersoon (verplicht voor -18 jaar!)

*


Opmerkingen

Heeft u bepaalde opmerkingen bij uw inschrijving? Met wie wil je op de kamer? Andere zaken waar de organisatie of de monitoren op de hoogte moeten van zijn? We houden hier in de mate van het mogelijke rekening mee.