Vragen? Contacteer saxofoonstage2021@cedel.be

CeDeL Saxofoonstage 2021

Inschrijvingsformulier

Welkom op de inschrijvingspagina voor de CeDeL Saxofoonstage 2021. Na het indienen van dit formulier worden uw persoonsgegevens gecontroleerd en krijgt u een uitnodiging om het voorschot te betalen. Na ontvangst van dit voorschot ontvangt u een bevestiging van betaling. Het voorschot kan na inschrijving niet teruggestort worden. Het volledige inschrijvingsgeld dient ten laaste overgeschreven te zijn op 1 juli 2021 om zeker te zijn van uw plaats. Ten laatste een week voor de stage ontvangt u alle partituren voor de ensembles digitaal per mail.

Er zijn nog 32 van de 90 plaatsen beschikbaar.
De uiterste inschrijvingsdatum is verstreken. Jammer genoeg kunnen we je inschrijving niet langer aanvaarden.

Personalia

* *

*
*
*
*

* *

*

- - (voorbeeld: 31-12-1986)*
*
Man Vrouw


Muziekopleiding

Indien u geen les meer volgt, gelieve de naam van uw laatste saxofoonleraar op te geven.

* *
*


Sopraan
Alt
Tenor
Bariton
Sopranino
Bas

Maak je keuze voor je tweede lesuur
Voor leerlingen vanaf het eerste middelbaar (schooljaar 2020 - 2021) kan er dit jaar een keuze gemaakt worden. Elke leerling krijgt nog 1 uur saxofoonles en 2 uur ensemble. Daarnaast kan je voor het tweede lesuur de keuze maken uit 1 extra uur saxofoonles , 1 uur ensembletraining (de stukken van de ensembles worden hier extra ingeoefend), 1 uur improvisatie of een combinatie van ensembletraining en improvisatie.

Vragenlijst

Maaltijden
Ik ben vegetarisch


Medische informatieMaat t-shirt
xxs
xs
s
m
l
xl
xxl

Contactpersoon (verplicht voor -18 jaar!)Opties voor verblijf (enkel +18 jaar!)
Ik wens in hotelformule te verblijven (+ 245€)*


Opmerkingen

Heeft u bepaalde opmerkingen bij uw inschrijving? Met wie wil je op de kamer? Andere zaken waar de organisatie of de monitoren op de hoogte moeten van zijn? We houden hier in de mate van het mogelijke rekening mee.