CeDeL Saxofoonstage 2021

Ook dit jaar vindt de CeDeL saxofoonstage plaats in Oostduinkerke. Jaarlijks is dit voor jong en oud een topweek waarin de saxofoon centraal staat. Overdag wordt er hard gewerkt tijdens individuele lessen, samenspel, workshops, …  ’s avonds laten we onze mondspieren rusten tijdens een aantal concerten, een quizavond en onze BBQ met fuifje.  Hopelijk kunnen we terug op jullie aanwezigheid en vertrouwen rekenen om er samen met iedereen opnieuw een fantastische editie van te maken. Vorig jaar strooide Corona roet in het eten.  Dit jaar maken we er een knalweek van!

Voor wie is deze stage?

Letterlijk alle saxofonisten zijn welkom.  Jaarlijks verwelkomen wij kinderen en volwassenen van alle niveaus.  Naast samenspelgroepen per niveau (van beginners tot studenten aan een muziekhogeschool) zorgen we steeds voor groepjes leerlingen van een gelijkaardig niveau voor de individuele lessen.

Wat mag je verwachten?

Individuele lessen van verschillende leraars uit ons docentenkorps.

Samenspel in verschillende groepen.

  • Leerlingen basisonderwijs (schooljaar 2020-2021) krijgen in de voor- en namiddag saxofoonles, 2 uur samenspel en tussendoor animatie.  Deze leerlingen maken binnen deze lesuren ook kennis met improvisatie.
  • Voor leerlingen vanaf het eerste leerjaar secundair onderwijs kan er dit jaar een keuze gemaakt worden. Elke leerling krijgt nog 1 uur saxofoonles en 2 uur ensemble. Daarnaast kan je voor het tweede lesuur de keuze maken uit 1 extra uur saxofoonles , 1 uur ensembletraining (de stukken van de ensembles worden hier extra ingeoefend), 1 uur improvisatie of een combinatie van ensembletraining en improvisatie.

Daarnaast plannen we één of meerdere “surprise workshops“.

Ons animatieteam bestaat terug uit Lieselot Pieters en Fabio (Freddy) Di Meo.

Wanneer gaat de stage door?

Zondag 25 juli 2021 tot zaterdag 31 juli 2021

Waar gaat de stage door?

Het vakantiedomein Hoge Duin is een optimaal toegankelijk en recreatief verblijf op wandelafstand van het strand van Oostduinkerke. Een ideale residentie met overnachting voor jeugdgroeperingen. Onder leiding van een monitor wordt er ook voor gezorgd dat je via allerhande spel- en sportactiviteiten een leuke dagen beleeft. Een gezond lichaam in een gezonde omgeving zorgt ook voor een gezonde geest.  Vakantiedomein Hoge duin, Kinderlaan 47, 8670 Oostduinkerke

Euhm… Corona?

Vorig jaar kon de stage niet doorgaan omwille van Corona.  Ook dit jaar zal Corona nog niet helemaal verdwenen zijn.  Het is onze eerste prioriteit om onze stage veilig en correct te organiseren. Daarnaast streven we een kwalitatieve stage na.  Indien we merken dat veiligheid of kwaliteit in het gedrang komen annuleren we de stage.  Als we noodgedwongen moeten annuleren betalen we jullie inschrijvingsgeld terug.

Wat kost de stage?

545 euro all-in.  Je kan best wat zakgeld voorzien voor die ’s avonds geopend is.

Mits toeslag is er een mogelijkheid voor volwassenen om op een hotelkamer te overnachten.

Hoe geraak ik het snelst in vakantiedomein Hoge Duin?

>E40 – richting Veurne – De Panne, afrit Nieuwpoort (N355)
Trein: Station Oostende – Kusttram tot aan de halte “Zonnebloem”

Hoe kan ik inschrijven?

De inschrijving is definitief na volledige betaling (uiterlijk tegen 1 juli 2021). Let wel: de plaatsen zijn gelimiteerd.

Je kan hier inschrijven: http://www.cedel.be/stage/inschrijving.php

Na de inschrijving krijg je binnen de week een bevestigingsmail.

De leerlingen staan zelf in voor het afsluiten van een annulatie- en/of ongevallenverzekering.

 

Volzet?  Kom je graag op de wachtlijst terecht?  Stuur een mail naar saxofoonstage2021@cedel.be

Hoe kan ik betalen?

Voorschot bij inschrijving (100 euro) op rekeningnummer: 001-6254869-94 of BE87 0016 2548 6994 met als mededeling: Cedel saxofoonstage 2021+ naam.

Het overige bedrag (445 euro) betaal je vóór 1 juli 2021

Wie zijn de docenten?

CeDeL saxofoonkwartet

Peter Cverle

Koen Dries

Jitse Coopman

Pieter Lagacie

Enkele van onze gastdocenten:

Rik Vaneyghen

Koen Maes

 

Kristof Kerremans

Tom Hondeghem

 Ann Nijs

Ilse Collewaert

 Jan Eggermont (jazz)

Masterclass: (voor studenten vanaf de hogere graad)

Nog te bepalen.

Nog vragen?  Contacteer ons op saxofoonstage2021@cedel.be